top of page

WIE WORDT DE SPORTIEFSTE

SCHOOL VAN IZEGEM?

De Rhodesgoed fiets- en wandel 2-daagse is een evenement voor jong en oud. Om nog meer jongeren warm te maken koppelen wij een leuke actie voor de deelnemende scholen van Izegem.

multibazar blauw logo.jpg.jpg
power gym 2.jpg

De 3 sportiefste scholen kunnen volgende prijzen winnen:

- Hoofdprijs 1: cadeaubonnen van Multibazar twv 400€ + gratis 1 dag gebruik van fitness, spinning en groepslessen zaal voor LO of sportdag in Power Gym Frunpark voor alle klassen van de winnende school.

- Hoofdprijs 2: cadeaubonnen van Multibazar twv 200€ + gratis 1 dag gebruik van fitness, spinning en groepslessen zaal voor LO of sportdag in Power Gym Frunpark voor alle klassen van de winnende school.

- Hoofdprijs 3: cadeaubonnen van Multibazar twv 100€ + gratis 1 dag gebruik van fitness, spinning en groepslessen zaal voor LO of sportdag in Power Gym Frunpark voor alle klassen van de winnende school.

Het loont dus zeker de moeite om deel te nemen met jouw schoolvrienden!

We hebben kindvriendelijke wandelingen uitgestippeld (6 of 12 km) doorheen het Rhodesgoed en omstreken. Halverwege volgt een uitgebreide bevoorrading in de Sint Vincentiusschool.

Wie liever fietst kan opteren voor de gezinsfietstocht van 25 km. Het uitgepijlde parcours loopt langs verkeersluwe wegen richting Tielt. Halfweg volgt ook een uitgebreide bevoorrading in de kijkboerderij Sint Amandshof in Pittem (www.st-amandshof.be). Kom op krachten met zicht op de uniek gekweekte varkens!

Maar jullie kunnen ook kiezen voor een stoere gravelrit van 40 km! Deze tocht gaat over grindwegels, single tracks, bospaden, kerkwegels en rustige binnenbaantjes. Deze rit is ook vlot berijdbaar bij regenweer maar een mountainbike is wel aan te raden. Halfweg voorzien we ook een uitgebreide bevoorrading in de kijkboerderij Sint Amandshof. OPGELET! De graveltochten zijn NIET uitgepijld en dus enkel mogelijk met een fietsgps of smartphone.

Klik HIER voor meer info over de fiets- en wandeltochten

- uitdagende tochten!

- ruime bevoorrading onderweg

- knapperige Agristo frietjes met een     fruitsapje bij    aankomst 

- kortingsbon Sportline & Multibazar 

- speeldorp + springkastelen

- animatie in de tent

- bewaakte fietsenstalling

Inschrijven

Inschrijven kost 5€ voor de 6 tot 18 jarigen.

Kinderen onder 6 jaar nemen gratis deel.

Wie wenst deel te nemen aan de wedstrijd 'sportiefste school van Izegem' dient zich vooraf in te schrijven en jullie school aan te kruisen in de inschrijvingsmodule. Op vrijdagavond 22/09 worden de winnaars hier bekend gemaakt!

bottom of page