top of page

FIETSTOCHTEN: 

WANDELTOCHTEN: 

Alle tochten vertrekken vanuit Brasserie het Rhodesgoed, te midden een prachtig natuurgebied. Elke tocht verloopt van start tot finish doorheen het bos en over landelijke en rustige wegen. Halverwege iedere afstand kan men op krachten komen en voorzien wij een ruime bevoorrading. De 3 langste afstanden passeren bovendien ook nog één of meerdere extra rustposten (café 't Stil Ende en de Keunepupe).

De gpx bestanden zullen enkele dagen vooraf online staan.

rhodesgoed.jpg
rhodesgoed 2.jpg
gezinsfietstocht 25km.png
cyclo 50km.png
cyclo 85km.png

We hebben voor elk wat wils in petto.

Er is keuze uit 3 cyclotochten (50/85/125 km) en 1 gezinsfietstocht (25 km). Alle tochten vertrekken vanuit Brasserie het Rhodesgoed, temidden een prachtig natuurgebied. Elke tocht verloopt van start tot finish over landelijke en rustige wegen. Uiteraard zijn alle routes uitgepijld. De 25, 50 en 85 km hebben 1 bevoorrading onderweg, de 125 km telt 2 bevoorradingen.

De gpx bestanden zullen enkele dagen vooraf online staan.

De 85 km trekt via een ruime lus rond Tielt richting Oost-Vlaanderen. In Machelen worden de wegen glooiend. Halverwege wacht een ruime bevoorrading in Kruisem. Via de Poelberg keren we terug naar het Rhodesgoed.

25 KM

50 KM

De 25 km is een tocht gemaakt op maat van gezinnen. Deze tocht gaat richting Tielt over verkeersluwe binnenbaantjes. In Pittem wacht er een uitgebreide bevoorrading in de unieke kijkstal op het Sint Amandshof, waar u zich kunt bevoorraden met zicht op de varkens (www.st-amandshof.be). 

De 50 km tocht doet een grote lus rond Tielt. Ook hier houden we halt  op het Sint Amandshof in Pittem om op krachten te komen. Deze tocht is relatief vlak, u overwint enkel wat hoogtemeters bij de beklimming van de Poelberg. 

85 KM

De koninginnenrit van 125 km volgt het parcours van de 85 km, maar doet nog een extra lus doorheen de prachtige Zwalmstreek. Geniet van prachtige baantjes en verzichten, dit is ongetwijfeld een rit voor de meerwaardezoeker!  Deze rit telt 2 bevoorradingen. 

cyclo 125km.png

125 KM

GRAVELTOCHTEN: 

Nieuw dit jaar zijn de graveltochten. 

Deze tochten combineren rustige binnenbaantjes met aantrekkelijke grindwegen, single tracks, kerkwegels en boerenpaden. Alle paden zijn goed bereidbaar (ook bij regenweer) en zijn geschikt voor een gravelfiets of mountainbike.

De afstanden 40 en 60 km tellen 1 bevoorrading (www.st-amandshof.be). De 75 en 100 km bevoorraden zich er 2x.

OPGELET! Deze routes zijn NIET uitgepijld en zijn ENKEL VIA GPS te rijden!

De gpx bestanden zullen enkele dagen vooraf online staan.

gravel 40km.png

40 KM

gravel 60km.png

60 KM

gravel 75km.png

75 KM

Elke deelnemer aanvaardt door inschrijving deel te nemen aan Rhodesgoed fiets- en wandel 2-daagse op eigen risico.

Elke opgelopen of veroorzaakte schade kan niet verhaald worden op de organisatie en/of hun leden/medewerkers.

gravel 100km.png

100 KM

6, 12, 15, 24, 34 & 42 km

 25, 50, 85 en 125 km

40, 60, 75 en 100 km

bottom of page