top of page
logo DWP.jpg

DE WANDELENDE PEKKERS,

WHAT'S IN A NAME

De bijnaam van de Izegemnaar is een 'pekker', dit is West-Vlaams voor 'blijven hangen of plakken'. Gezien wij na het sporten ook al eens graag blijven plakken en wij een wandelclub uit Izegem zijn leek 'de wandelende pekkers' ons een ludieke naam en ons op het lijf geschreven!

Wij zijn een jonge club die in 2019 het levenslicht zag. Onze club is gestart vanuit een groep vrienden die wekelijks gaan fietsen, de Ertelijke wielervrienden club. Maar tijdens de koude, lange wintermaanden is het niet altijd evident om verder te blijven fietsen en daarom zochten we en vonden we een alternatieve sportieve activiteit, die we in deze periode met zowel de club als met ons gezin konden beoefenen, nl wandelen!

1200px-Uncle_Sam_(pointing_finger).jpg

WE WANT YOU TO JOIN US

Aangezien wij een beginnende club zijn zou het leuk zijn om onze club te laten groeien, ook in aantal leden.

Ben je gek op wandelen maar nog niet aangesloten bij een wandelclub? We sommen hieronder de voordelen van wandelen in clubverband.

ALLE VOORDELEN OP EEN RIJTJE

  • De kans om heel goedkoop de wandelkalender Walking aan te kopen via de club

  • Korting op alle wandeltochten (via uw Wandelsport Vlaanderen lidkaart)

  • 5x/jaar gratis magazine van Wandelsport Vlaanderen: Walking Magazine

  • U bent verzekerd tegen lichamelijke ongevallen en burgerlijke aansprakelijkheid

  • De kans om met andere wandelende pekkers kennis te maken tijdens één of andere tocht

  • gratis deelname aan onze 2 wandeltochten (Filou Classic en Rhodesgoed fiets- en wandel 2-daagse) waar we ook vele extra's voorzien (gratis frietjes, Filou, Sportline kortingsbon,...)

  • Formulier ziekenfonds voor (gedeeltelijke) terugbetaling van uw lidgeld

  • wandelboekje voor het verzamelen van de wandeltochten stempels

202023144031878-trilha-min.jpg

LID WORDEN VAN DE WANDELENDE PEKKERS?

Dat kan voor de prijs van 20€/jaar, kinderen < 12 jaar betalen 10€/jaar.

Mensen die zin hebben om tijdens 1 van onze evenementen een handje toe te steken kunnen 10€ per geholpen evenement terug verdienen het volgende jaar. Kom je dus helpen tijdens onze 2 evenementen, dan wandel je het volgende jaar GRATIS!

Overtuigd?

Bezorg ons dan via email volgende gegevens (naam, voornaam, adres, geboorteplaats- en datum, rijksregisternummer, ziekenfonds, gsm-nummer en email) en schrijf uw lidgeld over op het rekeningnummer van DWP: BE62 0018 6424 9161

Zodra we alle info en het lidgeld hebben ontvangen schrijven we u in bij Wandelsport Vlaanderen en bezorgen we uw tijdelijke lidkaart (de definitieve ontvangt u een 2 tal maand later thuis per post)

Mocht u nog verdere vragen hebben, contacteer ons gerust via dewandelendepekkers@outlook.be

bottom of page